Från idé till kundupplevelse på skärm.

POZ Media erbjuder helhetslösningar inom digital kommunikation och marknadsföring. Vi har koll på de digitala trenderna som driver försäljning och positionerar företag på marknaden.

Utmaningen är inte längre att ha den bästa produkten, bästa kvalitén eller det lägsta priset. Utmaningen är att ge kunden eller besökaren den bästa upplevelsen. Lyckas man kan det innebära en engagerad ”ambassadör” och en kund som med allra största sannolikhet återkommer. Kundupplevelsen är på så sätt slutmålet för hela den digitala resan.

Den mobila revolutionen har lett till att vi idag konsumerar media och rörlig bild på flera olika skärmar, ofta samtidigt. I den vardagliga konsumtionen tar de flesta del av media via mobilen, surfplattan, datorn, TVn och offentliga skärmar.

“Content is king,
but marketing is queen, and runs the household.”

Innehållet är fortfarande grunden till en bra kundupplevelse. För att lyckas behöver du ett relevant innehåll som dina användare vill ta del av. Men utan hjälp av marknadsföring kommer ditt innehåll att obemärkt passera människor. Content marketing är ett strategiskt tillvägagångssätt för att skapa och distribuera värdefullt, relevant och regelbundet innehåll för att attrahera och behålla en tydligt definierad publik – och ytterst för att driva lönsamma affärer.

Innehållsproduktion
Du kanske redan har en idé som du vill förverkliga, annars hjälper vi dig med både idén och förverkligandet. Vi kan arbeta både operativt med enskilda projekt och strategiskt med din digitala kommunikation. Vi hanterar alla typer av innehåll (bild, video, ljud, grafik) och anpassar utformning efter situation och behov. Allt anpassat efter verksamhetens grafiska profil och riktlinjer.

Processen
Ett samarbete inleds oftast med en nuläges- och behovsanalys som skapar förståelse för din verksamhets position i branschen. Projektplan skrivs som sätter upp tydliga mål och förväntade effekter. Tillsammans tar vi fram kreativa koncept som fångar målgruppens uppmärksamhet och tränger genom bruset. Idégenereringen resulterar i en storyboard.

Vi kan ansvara för hela kedjan: projektplanering, produktion och redigering av innehåll till alla olika typer av kanaler och skärmar. Vi presenterar kostnadseffektiva helhetskoncept som säkerställer resultat och maximerar din investering. Vår affärsidé bygger på en personlig och långsiktig kontakt med våra partners, där vi kan fungera som den egna avdelningen för kommunikation och marknadsföring.