Partner hela vägen.

POZ Media är fullservicebyrån som förstår ditt behov och hittar de kreativa lösningarna som får er att synas och höras. Tillsammans utvecklar vi idéer och koncept som gör ert varumärke framgångsrikt i alla kanaler och plattformar.

Tjänsteportföljen täcker helheten

POZ Media har tjänster som passar för olika branscher och kunder i alla storlekar, privata företag och offentliga aktörer. Den stora fördelen för dig som kund är att ha en partner som finns med i hela processen, eller bara delar av den.

Jag väljer omfattningen själv utefter mitt behov.

Våra ledord

pozmedia-pådrivande_web
Pådrivande

Vi vågar utmana både oss själva och våra samarbetspartners att testa nya vägar för att uppnå nya resultat.

pozmedia-personliga_web
Personliga

I trygg atmosfär med kreativa människor som förstår er verksamhet och behov. Vi lyckas bäst när vi växer tillsammans i långsiktiga relationer.

pozmedia-professionella_web
Professionella

I utförande och leverans. Vi följer dagens mediatrender och utmanar morgondagens möjligheter.

Vad är grejen med POZ Media?

Poz Media är fullservicebyrån som hjälper företag och organisationer med all form av kommunikation som syns, hörs och berör mottagarna.

Vi arbetar ofta kontinuerligt och integrerat tillsammans med våra uppdragsgivare, inbäddade i kommunikations- & marknadsavdelningens befintliga miljö på olika sätt och i olika roller. Som experter och som generalister. Det beror helt på behovet hos beställaren. Vi kan hjälpa till helt kanaloberoende med både digital och analog kommunikation.

Vi finns med som en partner genom hela processen; utbildning, strategi, planering, projektledning, mediaproduktion, distribution och uppföljning. Vi kan medverka i enstaka projekt eller vara en del i det strategiska arbetet för att uppnå ert önskade resultat.

Hur kan vi hjälpa dig?

Starta ett projekt, boka ett möte eller bara säg hej!