Är bra kommunikation hög kvalité en smidig process leverans i rätt tid kreativitet kul samarbeten viktigt för dig?

Abonnemang sociala medier

Har ni svårt att hinna med hanteringen av era sociala medier men vill ändå ha de på en professionell nivå. Då kan våra abonnemangspaket med helhetslösningar vara något för er.  Vi arbetar på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt tillsammans för att skapa kontinuitet, kvalitet och spridning i era sociala medier. Vi skapar även innehållet till era kanaler i form av bild, text eller videoinlägg med grafiska element.

Kampanj - Boka personalporträtt (halvkropp)

Ta professionella personalporträtt på dig och dina anställda på 5 minuter. Kom till vår studio på Garvaren i Ljungby. Endast 350:- under april månad.

porträtt man halvkropp
Spela video om porträtt man halvkropp

POZ Media är extremt smidiga att jobba med och vi behöver lägga väldigt lite tid själva. Vi gör upp en gemensam plan och sen skapar de materialet själva.

POZ Media är en fullservice byrå eftersom vi fått hjälp redan i planeringsstadiet innan genomförandet. De har hjälpt till med tips och trix med hur hela projektet kan bli mer effektivt.

halvkropp porträtt kvinna
Spela video om halvkropp porträtt kvinna

Några av våra fantastiska kunder

FULLSERVICEBYRÅN

Tillsammans skapar vi innovativa kommunikationskoncept med fokus på resultat.

FULLSERVICEBYRÅN

Tillsammans skapar vi innovativa kommunikationskoncept med fokus på resultat.

Helhetspartner
inom kommunikation.

POZ Media är rätt partner för mig som har höga krav och sätter värde på mitt budskap. Är budskapet inte så viktigt, är det bättre att jag löser det själv.

Med hjälp av kompetens, erfarenhet och ett brett utbud av verktyg och tjänster hjälper POZ Media mig hur jag ska kommunicera mitt budskap på bästa sätt.

Låt oss arbeta tillsammans.

Starta ett projekt, boka ett möte eller bara säg hej!